Geocities inchis. Flickr urmatoarea victima?

Yahoo anunta, odata cu lansarea ultimului raport financiar, si punerea in aplicare a planului de restructurare si reasezare a companiei pe piata. Lucru de inteles avand in vedere trendul descendent pe care a mers compania in a doua jumatate a anului 2008.Pentru prima perioada a 2009 Yahoo a inregistrat un profit cu 13% mai mic fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Numarul de angajati anuntat a fi disponibilizati se ridica la 700 insa interesante sunt diviziile in care Yahoo va opera aceste disponibilizari.
Astfel daca incercati sa accesati Geocities, platforma de gazduire gratuita a Yahoo, una din primele asseturi achizitonate, veti fi intampinati de un mesaj in care sunteti anuntati de decizia de a inceta a mai oferii conturi utilizatorilor.
Surpriza cea mare este insa numarul mare de disponibilizari efectuate in cadrul Flickr, una din cele mai mari platforme de photo sharing din lume.Printre angajatii disponibilizati se numara designeri si programatori de top care faceau parte din echipa initiala a Flickr.
Iar viitorul pare a fi si mai sumbru asteptandu-se a fi anuntate o serie se schimbari importante in cadrul Flickr incluzand exituri la nivel de senior/director.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s