Fundatia “Mereu Aproape”

Fundatia “Mereu aproape”, membra a trustului Intact Media Grup a fost premiata in cadrul Galei “Oameni pentru oameni” pentru proiectul “Teledonul Marie Curie”, proiect care, de-a lungul celor trei gale teledon de pana acum, produse, realizate si transmise de televiziunea ANTENA 1 a strans peste 1.600.000 de euro, bani folositi pentru dotarea spitalului Marie Curie din Bucuresti, dar si pentru rezolvarea unor cazuri sociale (copii) cu grave probleme de sanatate.

“Premiul pe care <Fundatia Mereu Aproape> l-a primit in cadrul galei <<Oameni pentru oameni>> ne onoreaza. Este, cu siguranta, o recunoastere a muncii unei echipe formate din oameni cu suflete mari, oameni care au inteles ca a primi inseamna in primul rand A DARUI. Este “recompensa” zecilor, sutelor de ore petrecute alaturi si pentru cei aflati in nevoie. Este acel MULTUMESC spus atunci cand trebuie…. Si pentru ca faptele noastre se fac cu suflet si pentru suflete, si pentru ca nu ne place sa facem promisiuni pe care nu le putem respecta, vom spune doar ca nu ne oprim aici”, declara Gabriela Stefan, director general – Fundatia “Mereu Aproape”.

“Gala Oameni pentru Oameni” este evenimentul anual care recunoaste implicarea in comunitate a companiilor, organizatiilor nonprofit si indivizilor din Romania si este organizata in mod traditional de Camera Americana de Comert in Romania si Asociatia pentru Relatii Comunitare. In cadrul acestui eveniment s-au inscris peste 100 de proiecte, premiile fiind oferite in baza procesului de evaluare a unui juriu ce reuneste persoane cu experiente diverse in domeniul filantropiei si implicarii in comunitate.

http://sminchy.wordpress.com/2009/04/12/fundatia-mereu-aproape-si-vedetele-antena-1-impreuna-pentru-copii/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s