Ridicarea diverselor problematici, Aducere in atentie

Scurta introducere

Am ales sa promovez organizatia non profit “Pentru Voi” deoarece stau in spatele idealurilor acestei organizatii. Pentru cei care nu stiu, “Pentru Voi” ( Link Extern ) este o organizatie neguvernamentala care ofera servicii comunitare în parteneriat cu Primaria Timisoara si militeaza pentru drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale.

Metode de promovare

Exista multe metode prin care aceasta organizatie non profit se poate face “auzita“. In urma unei cercetari amanuntite observam ca organizatia deja a parcurs multe din metodele ce vi le voi prezenta mai jos. Cheia insa este consistenta si calitatea promovarii.

Social Media este mediul ideal pentru a promova idealurile din spatele acestei organizatii. Ridicam problema autismului. Oamenii ignora acest subiect, oamenii trebuie informati. In acest scop am creat doua bloguri cu caracter informativ ce prezinta informatii si resurse despre autism (primul blog informativ despre autism) si varianta in limba engleza: About Autism (cel de-al doilea blog).

M-am straduit pe cat de bine sa scriu si/sau sa adun materiale pe acest subiect. Care ar fi o metoda mai buna de a promova organizatia “Pentru Voi” si implicit de a populariza concursul “Left is Right” decat aceasta? Acesta este insa decat inceputul.

Preview:

Autism
Despre Autism
Baza biologica a autismului
Baza biologica a autismului

Varianta in limba engleza:

Autism
Autism
Treatments for Autism
Treatments for Autism

In zilele care urmeaza aceste bloguri vor fi promovate. Ca efect al promovarii ele se vor bucura de un trafic interesat de acest subiect. Concursul va fi popularizat in cadrul blogurilor.

Leave a comment