Popularizare concurs Left is Right

Pentru popularizarea acestui concurs, pentru a avea un feedback cat mai bun,  trebuie  sa postam cat mai multe linkuri catre acel concurs,  pe cat mai multe site-uri, eu am postat la video-urile leagate de fundatia PentruVoi pe YouTube, informatii referitoare la acel concurs. Am fost surpins sa constat ca la “Statistics & Data”, nu era niciun link care sa faca referire la site-ul PentruVoi.. De asemenea se pot pune comentarii  si la alte clipuri care sa aiba intr-o mai mica sau mai mare legatura cu persoanele cu dizabilitati.

Mi-am pus la status pe ymess :”Daca as avea un handicap, m-ai sterge din lista ta de mess?”..si linkul catre acel concurs. Reactiile au fost ciudate,nu m-am asteptat la acele reactii, in sensul ca raspunsurile au fost de genul : “OMG, dar ce te-a apucat cu site-ul acela…n-ai de lucru?”..deci ati inteles care e ideea,nu?:(

Advertisements

2 thoughts on “Popularizare concurs Left is Right

  1. Am vazut astazi in autobuzul 43 un afis cu concursul Left is Right deci se pare ca incearca si altii popularizarea sa sau poate ca a fost pus de cineva dintre noi:)

  2. Acel afis a fost probabil chiar de catre fundatie, e mai greu sa pui un material promo intr-un mijloc de transport pentru ca advertising-ul e o sursa de venit pentru RATT.

    Iar legat de popularizare eu cred ca avem nevoie de un buzz, de un happening care sa atraga atentia presei si apoi a blogarilor sau chiar si invers.

    Teoretic in “industria” de blog din Romania sunt vreo 2-3 site-uri cu trafic destul de mare, nu cred ca e greu sa-i convingi sa-ti puna un link, ba chiar sa-ti puna un post pe blogul lor…asta iti genereaza trafic, te vad mai bine motoarele de cautare si deci, teoretic, popularizezi concursul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s