Blog ONG

Am gasit un blog al unei organizatii numica AIESEC Moldova care mi se pare foarte interesant si fain facut.

E o organizatie realizata de catre tineri si uramareste dezvoltarea potentialului acestora in scopul producerii unui impact pozitiv in societate. Mai multe detalii gasim chiar pe blog:

http://aiesec.md/blog/

Advertisements

2 thoughts on “Blog ONG

  1. Mie imi place ca poti accesa destul de multe informatii destul de rapid, deci e un plus pe functionalitate.

  2. Ma deranjeaza ca nu pot accesa pozele cu structura aiesec, care fiind asa de mici personal nu inteleg nimic. Deasemenea, mai multe detalii la proiecte ar fi fost utile. De ex. “Leadership Conference
    Conferinta de liderism” pe langa traducerea complet idioata […auzi, liderism!!!! acusa vom vedea si exprimarile sponsorism, prietenism si chiar naveta spatialsim (cine intelege engleza, stie ce spun :))], nu imi spune foarte multe. Poate ca membri aiesec au mai multe drepturi de vizualizare, dar in acest caz nu ar trebui sa apara o sectiune de login pe pagina principala, sau oriunde in site?
    Mai mult, in momentul in care la sectiunea search nu gasesti ceea ce cauti, primesti urmatorul mesaj: “Sorry! Your search yielded no results!” Nu vreau sa fiu absurd, dar fiind un site in limba romana, ce-i cu mesajul asta…cati dintre noi au habar ce inseamna yielded?
    Ca si plusuri, aspectul tineresc reiese atat din structura cat si din paleta de culori folosita. Se pot vedea de pe prima pagina toate update-urile din cadrul blogului, chestie care personal mi se pare esentiala pt un blog care se respecta.
    Per ansamblu, imi arata mai mult a site decat a blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s